Τα συνεργεία της HBM

..διαθέτουν τη γνώση, την πείρα και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίσουν την άριστη καθαριότητα των χώρων σας σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός:
Η ΗΒΜ διαθέτει ανά πάσα στιγμή τον παρακάτω μηχανολογικό εξοπλισμό:
• Μηχανές πλύσης και στέγνωσης δαπέδων, περιστροφικές μηχανές πλύσης δαπέδων, Περιστροφικές μηχανές καθαρισμού μοκετών και ταπήτων, Μηχανές αφροπαραγωγής, Μηχανές injection – extraction, Μηχανές αναρρόφησης υγρών
• Σάρωθρα (χειροκίνητα & πετρελαιοκίνητα) καθαρισμού εξωτερικών χώρων
• Πιεστικά μηχανήματα
• Ηλεκτρικές σκούπες
• Ατμοσυστήματα

Η ΗΒΜ αναλαμβάνει τον αρχικό καθαρισμό κτιρίων, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, αφαιρώντας όλους τους ρύπους που προκλήθηκαν από τα κατασκευαστικά συνεργεία, επιμένοντας σε υπολείμματα χρωμάτων, κόλλες, στόκους, μπάζα, σκόνες και αστοχίες από τη βαφή, καταλήγοντας σε ένα λεπτομερέστατο καθαρισμό όλων των επιφανειών του κτιρίου.
Για τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιούμε οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού και σύγχρονα μηχανήματα για ολοκληρωμένο καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Παραδίδουμε τον επαγγελματικό σας χώρο έτοιμο να λειτουργήσει και σας συμβουλεύουμε για τον τρόπο της καθημερινής καθαριότητας όσον αφορά τη χρήση των χημικών καθαριστικών και των εργαλείων.
Καθαρισμός Υφασμάτων Ταπετσαρίας: Τα συνεργεία της ΗΒΜ χρησιμοποιούν εξειδικευμένες υπηρεσίες, προϊόντα και συστήματα καθαρισμού που εξασφαλίζουν έναν οικολογικό, λαμπερό και πεντακάθαρο καθαρισμό σε μοκέτες, σαλόνια και ταπετσαρίες.
Καθαρισμός Κύριας και Εξοχικής κατοικίας: Η ΗΒΜ παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού που αφορούν σε κύριες αλλά και εξοχικές κατοικίες. Ενδεικτικά και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη παρέχονται:

Κατοικίες/ Διαμερίσματα
Γενικός καθαρισμός (π.χ. μετά από ανακαινίσεις), τακτικός καθαρισμός (ανά εβδομάδα κλπ)

Εξοχικές κατοικίες
Αρχικός γενικός καθαρισμός πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς και με την λήξη Καθαρισμός ανά εβδομάδα ο οποίος μπορεί επιπλέον να περιλαμβάνει ιματισμό (σεντόνια, τραπεζομάντηλα, πετσέτες κλπ), καθαρισμό πισίνας (όπου απαιτείται) κλπ.